U ime prorektorice prof. art. Jasenke Ostojić, obaviještavamo vas da Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine. Kako u akademskoj godini 2023./2024. obilježavamo 355 godina djelovanja i 150 godišnjicu utemeljenja modernog Sveučilišta, potaknuti temom 19. Noći muzeja „Muzeji i nova publika“ želimo sveučilišni život i tradiciju posebno približiti našim studentima.

 

U novom prostoru Rektorata (zgrada SEECEL) od 18,00 do 19,30 sati u petak 26. siječnja organiziramo prigodni program uživo za naše studente u kojem će izravno moći upoznati povijesni razvoj i djelovanje Sveučilišta u Zagrebu, načine čuvanja i predstavljanja akademske baštine te na koji način studenti mogu aktivno doprinijeti sveučilišnoj priči.

Kako je program “Priča o Sveučilištu za studente“ namijenjen svim studentima Sveučilišta u Zagrebu, iznimno nam je važno putem sastavnica Sveučilišta, studentskih udruga i sveučilišnih društvenih mreža što šire distribuirati informacije o ovom programu  te Vas ovim putem molimo i pozivamo na suradnju u ovoj aktivnosti.

Detaljne informacije o programu dostupne su na: https://noc-muzeja.hr/muzej/sveuciliste-u-zagrebu

 

PLAKAT

SFZG
Objavljeno: 24. 1. 2024. u 14:03
Popis obavijesti