Predavaonice i učionice Stomatološkog fakulteta

Stomatološki fakultet Zagreb 

Gundulićeva 5
U predavaonici Stomatološkog fakulteta ima devedeset i šest sjedećih mjesta. Dvorana je opremljena modernom audiovizualnom i multimedijalnom opremom koja se sastoji od DLP projektora (1024x768) za prikazivanje video i računalnih sadržaja na platnu i video playera (instalacija ostale audiovizualne opreme po dogovoru s djelatnicima službe za informatizaciju i multimedijalne djelatnosti).
Seminarske prostorije, jedna s 16 radnih mjesta koja služi i kao vježbaonica i druga s 15 sjedećih mjesta, nalaze se na Zavodu za antropologiju i Zavodu za ortodonciju.

Pretklinička vježbaonica ima 15 radnih mjesta.Zubotehnički su stolovi opremljeni sa 16 kompleta "fantoma", turbina, mikromotora i pustera.

Pretklinička vježbaonica opremljena je audiovizualnim sustavom koji se sastoji od DLP projektora (1024x768) za prikazivanje video i računalnih sadržaja na platnu i video playera (instalacija ostale audiovizualne opreme po dogovoru s djelatnicima službe za informatizaciju i multimedijalne djelatnosti).
Studentska informatička učionica ili SIU je mjesto gdje studenti mogu neometano učiti i koristiti se internet servisima. Mogu je koristiti studenti dodiplomske i studenti poslijediplomske nastave.

 

Gundulićeva 3
U predavaonici Stomatološkog fakulteta ima devedeset i šest sjedećih mjesta. Dvorana je opremljena modernom audiovizualnom i multimedijalnom opremom koja se sastoji od DLP projektora (800x600) za prikazivanje video i računalnih sadržaja na platnu i video playera (instalacija ostale audiovizualne opreme po dogovoru s djelatnicima službe za informatizaciju i multimedijalne djelatnosti).
U prostorijama Gudulićeva 3 postoje tri seminarske prostorije koje su opremljene DLP projektorima i računalima sa zvučnicima.

 


 

PREDAVAONICA BOLNICE SESTARA MILOSRDNICA


 

Medicinski fakultet Zagreb 

 PREDAVAONICE MEDICINSKOG FAKULTETA - ŠALATA


 

Škola narodnog zdravlja

 PREDAVAONICA ŠKOLE NARODNOG ZDRAVLJA


 

Bolnica za infektivne bolesti

 PREDAVAONICA KLINIČKE BOLNICE ""FRAN MIHALJEVIĆ"


 

KBC Zagreb - Rebro

 PREDAVAONICA KBC-a ZAGREB


 

Klinička bolnica

PREDAVAONICA KLINIČKE BOLNICE "DUBRAVA"