Program i raspored

Opće napomene za sudionike tečajeva

Organizator zadržava pravo otkazivanja tečaja u slučajevima nedovoljnog broja prijavljenih. Obavezna je prijava putem linka za ONLINE prijave koji će biti  dostupan OVDJESudionici za radne tečajeve se primaju prema redoslijedu uplate.

Kotizacija se uplaćuje na žiro-račun IBAN HR7423600001101235285 s obveznom naznakom poziva na broj koji je vezan za svaki pojedini tečaj. Kopije uplatnica potrebno je proslijediti na e-mail tecajevi@sfzg.hr  te ih donijeti na uvid na dan održavanja tečaja. U slučaju odustajanja od prijave, uplaćene kotizacije ne mogu se prebaciti na drugi tečaj i ne mogu biti vraćene.

Za radne tečajeve obavezna je propisana radna odjeća (radna kuta i zaštitna oprema). Osoba za kontakt (za polaznike tečajeva i za sponzore): Lada Prišlić, tel 01/4802123, e-mail tecajevi@sfzg.hr.

 

Svi sudionici, koji će sudjelovati na radnim tečajevima i kongresima u organizaciji Stomatološkog fakulteta uživo moraju imati važeću EU COVID digitalnu potvrdu

Obzirom da su to uvjeti dobiveni od Stožera civilne zaštite RH, molimo da se toga striktno pridržavate. Sve će se provjeravati na registracijskom desku.


Tečaj: 3, 2, 1, Kreni! Privremeni nadomjesci u fiksnoj protetici - voditeljica doc. dr. sc. Lana Bergman - 19.12.2022. - OTKAZUJE SE!

SFZG
Objavljeno: 14. 11. 2022. u 08:37
Popis obavijesti