Online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija - Marie Skłodowska – Curie

 

Poštovane/i,

 

s ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za postdoktorske istraživače, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju otvorenog natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Postdoktorske stipendije. Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija, koji će se održati u petak 19. svibnja 2023. od 10 do 13:15 sati putem Zoom platforme. Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

 

Na informativnom danu predstavit će se pravila natječaja Postdoktorskih stipendija, proces evaluacije i korisni savjeti za pisanje projektnog prijedloga, EURAXESS alati za razvoj karijere te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Kroz kratki okrugli stol, predstavit ćemo hrvatske istraživače koji su bili uspješni na prošlogodišnjem natječaju.

 

Informativni dan prvenstveno je namijenjen postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim  predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

 

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem dostupne poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 19. svibnja 2023.). Prijave su otvorene do 17. svibnja 2023.

 

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija. Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@mobilnost.hr.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Uz velike pozdrave,

SFZG
Objavljeno: 9. 5. 2023. u 11:22
Popis obavijesti