Projekt II

Anketa

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

Repozitorij

Projekt II

Šifra: 199626
ECTS: 1.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Predmet Projekt izvodi se kao izborni predmet na svim godinama studija primjenom tehnike učenja otkrivanjem, te grupnog/suradničkog učenja. Klasični oblici nastave u vidu izravnog poučavanja (predavanja, seminari, vježbe) nisu predviđeni. Učenjem otkrivanjem studentima se daju konkretni radni znanstveni ili stručni zadaci koje više ili manje samostalno savladavaju, dok ih se grupnim/suradničkim učenjem potiče na timski rad. Predmet funkcionira na način da nastavnici Stomatološkog fakulteta iz redova docenata i više krajem tekuće akademske godine za narednu akademsku godinu na posebnim obrascima iskažu i opišu svoje potrebe za studentima koje žele uključiti u svoje znanstvene ili stručne aktivnosti. Studenti koji odaberu ovaj predmet i nastavnika, te do kraja akademske godine u kojoj su ga upisali ispune ono što se od njih očekuje za svoje aktivnosti dobivaju 1 ECTS bod. Jedan student može biti uključen u više aktivnosti, ali u jednoj akademskoj godini za svoje aktivnosti može dobiti najviše 1 ECTS bod i to kod onog nastavnika kojeg je odabrao na početku godine. Izvedbom predmeta kod studenta se razvija sposobnost samostalnog rješavanja problema, kritičko promišljanje, timski rad, te se potiče inovativnost i kreativnost u znanstvenim i stručnim aktivnostima.
Literatura:
3. semestar
Izborni predmeti za 2. godinu - Redovni studij - Dentalna medicina

4. semestar
Izborni predmeti za 2. godinu - Redovni studij - Dentalna medicina
Termini konzultacija:

Poštovani studenti

U svrhu promicanja znanstvenih i stručnih studentskih aktivnosti na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom nastavnika, pokrenut je izborni predmet Projekt. Predmet mogu upisati studenti svih godina studija (od 1. do 6. godine).

Predmetom se želi spojiti studente zainteresirane za dodatne znanstvene/stručne aktivnosti s nastavnicima koji su spremni u iste uključiti studente, a sve s ciljem podizanja studentskih znanstvenih, stručnih, te organizacijskih vještina i kompetencija.

Studenti koji odaberu ovaj predmet i nastavnika za svoje aktivnosti dobivaju 1 ECTS bod. Jedan student u jednoj akademskoj godini za svoje aktivnosti može dobiti najviše 1 ECTS bod iz ovog predmeta. Nastavnik svojim potpisom u indeks potvrđuje da je student uredno izvršio predviđene obveze. Iz predmeta Projekt nema ocjene, te ne ulazi u prosjek ocjena.

Popis dostupnih znanstvenih/stručnih studentskih aktivnosti u sklopu predmeta Projekt u akademskoj godini 2020/2021 dostupni su u repozitoriju, a za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte nastavnike putem elektroničke pošte.

Srdačno,
Danijela Marović
Koordinatorica predmeta Projekt

Danijela Marović
Objavljeno: 17. 7. 2020. u 08:28
Popis obavijesti

Forum

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.

Česta pitanja