Mentor nastavnik Stomatološkog fakulteta

Poštovani studenti,

 

zbog tehničkih poteškoća sustav eDnevnika neće biti spreman za upotrebu do početka praktičnog rada.

 

Stoga će studenti koji započinju s praktičnim radom 25.02.2019. ispunjavati Izvješća o praktičnom radu (dokument u privitku) svaki tjedan te ga slati putem elektroničke pošte svojim mentorima - nastavnicima Stomatološkog fakulteta.

Stručni mentor u ordinaciji će vam to isto Izvješće morati vlastoručno potpisati te na taj način potvrditi da ste obavili zahvate koje ste naveli u Izvješću.

Po završetku praktičnog rada uz Završnu potvrdu o praktičnom radu dostaviti ćete potpisana Izvješća o praktičnom radu od strane stručnih mentora koje ste ispunjavali dok eDnevnik nije bio u funkciji.

Nakon što sustav eDnevnika bude spreman za upotrebu nastaviti ćete evidentirati svoj praktičan rad prema ranijim uputama koje se nalaze pod : Upute za korištenje e-Dnevnika i Mentor nastavnik Stomatološkog fakulteta.

 

 

Poštovani studenti,

 

Za vrijeme trajanja praktičnog rada, Vaš rad će pratiti dva mentora:

  • Mentor, nastavnik Stomatološkog fakulteta,
  • Stručni mentor, doktor dentalne medicine iz ordinacije gdje obavljate praktičnu nastavu.

 

U priloženoj tabeli nalazi se popis imena Mentora.

 

Mentor je kontakt osoba kojoj se javljate u slučaju pojave problema tijekom trajanja praktičnog rada.

 

Vaše obveze prema Mentoru su da mu svaka dva tjedna ispunite i putem elektroničke pošte pošaljete Obrazac izvještaja o praktičnom radu. 

 

Mentor provjerava unos obavljenih zahvata u eDnevnik.

 

Po završetku praktičnog rada, Mentor upisuje studentu rad u indeks uz predočenje ispunjene i potpisane Potvrde o obavljenoj stručnoj praksi koja se nalazi u Priručniku o praktičnom radu. Nakon upisa u indeks potvrdu obavezno dostavite u Petrinjsku 34, Petri Lazić.

 

Stručni mentor u slučaju bolesti iili odlaska na godišnji odmor za vrijeme trajanja praktičnog rada mora putem e-maila o tome obavijestiti Mentora.


Repozitorij